GIJS WEEHUIZEN FOTOGRAFIE

De foto's op deze site zijn ook te zien tijdens exposties.

In het weekend van 4, 5 en 6 oktober nam ik deel aan kunstbeurs NULLLLL in Amersfoort. Een beurs die naast kunst uit alle lagen ook een actief programma bood met lezingen, introductieworkshops, kunstfilms. Voor meer informatie bezoek nulllll.com.

Tot Kerstmis 2018 waren 30 van mijn foto's, waaronder veel van de stillevens, maar ook bijvoorbeeld de oldtimers en de serie Vondelpark in de mist, beiden niet meer te zien op deze site, te zien in The Gallery de Escapist op de Leidsegracht 108 sou in Amsterdam.

De oud Hollandse stillevens waren te zien vanaf 5 april 2018 voor drie maanden op de muur van Bij Loes in Rotterdam Delfshaven.

December 2017 zijn de oud Hollandse stillevens en de Oldtimer-pinups te zien geweest in het kader van Amsterdam Artspace bij Greenberg+Oaktree in Amsterdam. Ook zijn hier voor het eerst de stillevens uit de serie Natuur en Techniek te zien geweest.

April 2017 waren in Gallery de Wachtkamer in Zandvoort de oud Hollandse stillevens en de foto's van het Vondelpark in de mist te zien. De Zandvoortse Courant schreef o.a. hierover: "Dat het schildersoog in de genen zit blijkt wel uit de prachtige stilleven foto's die deze maand geëxposeerd worden. Uiterst nauwkeurig en met verfijnde hand samengestelde composities van etenswaren op een bordje, op klassieke wijze ingelijst, evenaren het gevoel dat je krijgt bij het aanschouwen van de 17e-eeuws stillevens van de oude meesters".

December 2016 waren in de Kunstkelder Raakshalle in Haarlem de oud Hollandse stillevens te zien.